Njoftim

Njoftohet mbledhja e komitetit te kreditoreve te shoqeris (BelleAir)shpk ne faliment ne dat 20.10.2016

 

 

Njoftim

Njoftohet mbledhja e kreditoreve te shoqeris (BelleAir)shpk ne faliment, se do të zhvillohet ne datën 22. 12. 2016 ora 14:00, në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë, Salla 7, Kati i 4 ,

Rendi i dites do te jete:

 

Njoftim
Shoqëria "Belle Air" shpk, në Faliment, shpall shitjen me ofertë të drejtpërdrejtë për kioskat që ndodhen pranë Aeroportit Ndërkombëtar "Nënë Tereza" ,Tiranë.
Pas vlerësimit të kërkesë ofertave  tuaja, fitues do të shpallet ai subjekt që do të ofrojë çmimin më të lartë.
Kërkesë Ofertat tuaja do te pranohen deri  në datën 18 Nëntor 2017 ora 13:00.
 
Për të dërguar kërkesë ofertat tuaja, si dhe secili subjekt që është i interesuar për më shumë informacion mund të dërgoj e-mail në adresat e mëposhtme ose të kontaktojnë në nr.e telefonit:
 
lela_cu@yahoo.com
administratorfalimenti@flybelleair.com
Cel:00355 69 20 92 483
 
 
Njoftim
Njoftohet mbledhja e Kreditoreve te Shoqerise"Belle Air"Shpk,ne Faliment diten e hene,date 18.12.2017 ,ora 14:00,salla 7,kati 4-ert ,ne Gjykaten e Rrethit Gjyqesor Tirane.